Even Voorstellen… Wij Zijn Klik2Eat!

Hee Hallo! Wij zijn Klik2Eat, dé bezorgers van de lekkerste gerechten van de regio. Samen met ons team zorgen we ervoor dat jij altijd de beste gerechten op tafel kunt zetten, zonder dat je er iets voor hoeft te doen! We kennen de omgeving als geen ander en weten precies waar jij zin in hebt. Thuis op de bank of op een feestje bij vrienden? Geen probleem: we hebben voor ieder wat wils en bezorgen waar het jou het beste uitkomt.

 

Eén Klik is genoeg

Je hebt onze naam misschien al in gesprekken opgevangen of onze supersnelle koeriers langs zien scheuren terwijl het stoplicht voor de zoveelste keer op rood stond. Wij houden van ons werk en willen graag dat jij in één Klik kunt bestellen voor het hele gezelschap. Daarom kun je bij ons bestellen voor iedereen: pizza, sushi, burgers of Indiase curry, niets is ons teveel. Dankzij ons makkelijke Klik & Mix systeem kun je altijd en overal verschillende gerechten combineren en bestellen. Bestelling geplaatst? Dan zorgen wij ervoor dat je niet lang moet wachten en dat alle gerechten tegelijk op tafel staan. Zo hoef je nooit meer een compromis te sluiten en kun je gewoon lekker bestellen waar je zin in hebt.

 

Alleen het beste voor jou

Omdat we zo blij met je zijn en onze waardering graag laten blijken, hebben we ervoor gezorgd dat elke partner een meester in zijn vak is. Elke partner is zorgvuldig uitgekozen en hun gerechten zullen je smaakpapillen op hol doen slaan. We houden ook niet zo van massaproductie, daarom zullen we altijd gaan voor kwaliteit over kwantiteit. Het is natuurlijk belangrijk dat we precies weten wat onze partners aan jou serveren en precies om die reden houden we alles goed in de gaten. Gelukkig hebben we alleen de beste restaurants als partner, dus daar hoef je je geen zorgen over te maken.

 

Lokaal en straight to the point

Zoals we al eerder verteld hebben, komen wij uit de regio. Daarom weten wij als geen ander wat je zoekt en wanneer je het nodig hebt. Gelukkig hebben we zoveel keuze op onze website dat het water ook bij ons in de mond loopt! We zijn gek op eten en zorgen ervoor dat jij alleen het beste bij je thuis of op je werk bezorgd krijgt. Heb je een picknick in het park gepland maar ben je het eten in alle drukte helemaal vergeten? Maak je maar geen zorgen, want wij zorgen dat je zonder zorgen en verrassend snel kunt genieten van een compleet verzorgd ontbijt, lunch of diner.

 

Benieuwd naar ons?

Omdat we ook wel van een beetje gezelligheid houden staan we altijd klaar om al je vragen over Klik2Eat en de gerechten te beantwoorden. Natuurlijk kun je je ook gewoon inschrijven voor onze nieuwsbrief en elke maand onze blog lezen, zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen en sappigste nieuwtjes. Heb je honger gekregen na het lezen van deze blog? Wacht geen moment langer en bestel direct voor je gezin, vrienden of familie!