Klik2Eat Heeft Een Verrassing Voor Je…

Het is weer bijna zover, 14 februari staat voor de deur; de dag van Cupido, de dag van de liefde en dé perfecte dag om aan je partner, vriend, vriendin of gewoon je ouders te laten merken hoeveel je van ze houdt. Iedereen verdient het om af en toe eens in het zonnetje gezet te worden, daarom hebben we bij Klik2Eat een geweldige actie bedacht. Benieuwd naar de actie? Lees dan heeeel snel verder!

 

Liefde gaat door de maag?

Niet veel mensen zijn het met elkaar eens over het ontstaan van Valentijnsdag, maar wat we wel weten is dat de kleur rood, rozen en chocolade de symbolen zijn van 14 februari. Rood wordt gezien als de kleur van de liefde en chocolade staat al jaren bovenaan het lijstje van Valentijnscadeaus. Niet alleen chocolade, maar ook snoepgoed staat erg hoog in het lijstje met populaire cadeaus. Mensen nemen ook steeds vaker iemand mee uit eten of zorgen ervoor dat er thuis een heerlijke maaltijd te wachten staat. Wist je trouwens dat ze in Saoedi-Arabië zelfs een hele week van de liefde vieren?

 

Anyplace, anywhere, anytime

Moet je werken op Valentijnsdag? Jammer! Maar gelukkig is dat niet langer een excuus om deze dag zomaar aan je voorbij te laten gaan. Vanaf dit jaar zorgen wij ervoor dat er een heerlijk en geheel verzorgd Valentijns arrangement op je staat te wachten. Wil je iemand verrassen op de werkvloer of geniet je liever lekker thuis van een heerlijk diner zonder te hoeven koken? Wij zorgen ervoor dat er waar en wanneer je wilt een arrangement naar keuze bezorgd wordt.

 

Hoe werkt dit precies?

Wij zorgen ervoor dat jouw romantische ontbijt, lunch of diner op het juiste adres terecht komt. Het enige wat we van jou verwachten is dat je kiest welk arrangement je graag wilt hebben en dat je ons precies vertelt waar en wanneer het bezorgd moet worden. Niets is te gek voor ons en daarom zijn we erg benieuwd naar jouw Valentijnsdag. We zijn natuurlijk trots op onze partners en daarom willen we ze graag extra in het zonnetje zetten. Deze hardwerkende dames en heren zorgen ervoor dat jouw Valentijnsdag een dag wordt om nooit te vergeten!

 

Klik & Mix elke dag

Natuurlijk is het op Valentijnsdag ook mogelijk om gewoon lekker te mixen en matchen. Wil je een uitgebreide keuze aan sushi als voorgerecht en een lekkere Indiase curry als hoofdgerecht? Natuurlijk is dit ook mogelijk; we zorgen ervoor dat alles netjes op tijd en tegelijk bezorgd wordt. We kennen de regio als geen ander en zullen altijd voor je klaarstaan, want het is helemaal zo makkelijk nog niet om te kiezen uit al onze lekkere gerechten. Wij raden je dan ook aan om gewoon alles een keer te proberen, zodat je kunt proeven en bepalen wat jouw favoriete gerecht is. Wanneer je je favoriete gerecht gevonden hebt, laat je dit dan aan ons weten? Dan kunnen we er namelijk voor zorgen dat jouw Valentijnsdag nóg mooier wordt wanneer dat gerecht op tafel gezet wordt.