Get Ready For The Summer Met Klik2eat!

De laatste weken laat het zonnetje zich steeds vaker zien, fluiten de vogels hun vrolijke liedje weer en zitten de terrassen gezellig vol: de zomer komt eraan! Bij Klik2eat zijn we helemaal klaar voor de zomer en staan we voor je klaar om de lekkerste gerechten bij jou thuis te bezorgen. We begrijpen natuurlijk heel goed dat je na een lange dag genieten in de zon op het terras misschien wat later thuiskomt dan gepland en geen zin meer hebt om te koken. Het is belangrijk om genoeg en goed te eten, omdat je ongemerkt nog best wel wat energie gebruikt tijdens een dagje op het terras of in het park. Gelukkig staan wij voor je klaar om ervoor te zorgen dat je genoeg voedingsstoffen binnenkrijgt en ook geen uren in de keuken hoeft te staan.

 

Een heerlijke maaltijd op tafel met 1 klik op de knop

‘Less is more’ en bij Klik2Eat kennen we dit principe maar al te goed. Het is natuurlijk geweldig om weinig tot geen moeite te hoeven doen voor een heerlijke versbereide maaltijd, daarom kun je bij ons met 1 klik op de knop de lekkerste gerechten uit Leiden bestellen. Wij werken samen met restaurants die kwaliteit hoog in het vaandel hebben en onze visie delen. Heb je zin in een lekkere sappige hamburger of ga je toch liever voor de verse sushi? Jij kiest en wij zorgen ervoor dat het bij jou op tafel komt te staan.

 

Verschillende gerechten en tóch gezellig samen aan tafel

Met ons Klik& Mix systeem hoef je nooit meer te discussiëren over wat jullie gaan eten. Heeft de een zin in pizza maar eet de ander toch liever sushi vanavond? Geen probleem, want met ons Klik&Mix systeem kun je zelf kiezen waar je zin in hebt en dan zorgen wij dat alle gerechten tegelijk op tafel komen! Zo hoef je je eten nooit meer koud te laten worden terwijl je wacht op het gerecht van iemand anders.

 

Verras je moeder op Moederdag en win een cadeaubon!

Het is weer bijna Moederdag en daar hoort natuurlijk een leuke verrassing bij! Iedereen houdt van lekker eten en wij van Klik2Eat weten heel goed wat écht lekker is. Speciaal voor alle moeders in de omgeving van Leiden geven we 3 cadeaubonnen weg: 1 bon t.w.v. € 50,- en 2 bonnen t.w.v. € 25,-. Deze kun je inwisselen wanneer je bij ons bestelt of besteden in 1 van de aangesloten restaurants. Wat moet je ervoor doen? Het is heel simpel: vertel ons waarom jouw moeder een heerlijk etentje verdient op onze Facebookpagina en wie weet zetten we jouw moeder in het zonnetje met Moederdag! Hou onze Facebookpagina in de gaten, want via de Klik2Eat pagina maken we de winnaars bekend.

 

P.S. Gewonnen en zin om lekker buiten de deur te eten? Vergeet niet te reserveren en te vermelden dat je een cadeaubon van Klik2Eat gewonnen hebt!