Anywhere, Anyplace, Anytime: Klik2Eat Regelt Het

Je hebt de hele middag heerlijk op het terras gezeten en het is de hoogste tijd om een hapje te eten. Als het buiten warm is heb je vaak geen zin om een complete warme maaltijd te eten en al helemaal geen zin om te koken. Wij van Klik2Eat begrijpen dat maar al te goed en daarom brengen we deze zomer de allerlekkerste koude of lauwwarme gerechten naar je toe; anywhere, anyplace, anytime.

Koude gerechten op een warme zomerse dag

Wij weten dat een warme maaltijd niet het eerste zal zijn waar je aan denkt op een bloedhete dag in de zomer. Daarom zetten we graag voor je op een rijtje welke gerechten een goed alternatief zijn om alsnog alle goede voedingsstoffen binnen te krijgen, zonder met tegenzin een warme maaltijd te moeten eten. Omdat de bij ons aangesloten restaurants werken met verse en eerlijke producten weet je zeker dat je de lekkerste gerechten op tafel (of op je picknickkleed) kunt zetten.

 

Zeiden we daar nou picknickkleed? Jazeker! Niks is te gek voor ons, daarom bezorgen we jouw gerechten naar keuze waar jij maar wilt. Dus zit je lekker met vrienden in het park en heb je trek in een lekker broodje of frisse salade? Ga dan naar onze website en maak gebruik van ons toffe Klik&Mix systeem, zodat iedereen kan eten waar ze zin in hebben zonder rompslomp en gedoe. Laat ons weten waar je zit en dan zal je zien dat onze bezorgers je binnen no-time gevonden hebben. (Natuurlijk hebben onze bezorgers ook hun grenzen; eten bezorgen op onbereikbare plekken met gevaar voor eigen leven staat niet in hun werkomschrijving.)

 

Waar heb je zin in?

We hebben dus al besloten dat een warme maaltijd misschien niet helemaal bovenaan je lijstje voor vanavond staat. Maar waar heb je dan wel zin in? Speciaal voor jou hebben we een lijstje samengesteld met de lekkerste zomerse gerechten.

 

  • Siri Thai heeft bijvoorbeeld Yam Nua, een zomerse salade met een pittige bite: een frisse salade van ossenhaas, koriander, tomaten, rode ui, komkommer, citroensap en een pittige dressing. Siri Thai

 

  • Everybody loves sushi, zeker als de sushi door Yuki gemaakt wordt. Sushi is ideaal op warme dagen, omdat de frisse combinatie van rijst, vis en groente & fruit zorgt voor een heerlijk zomergevoel. Once you go Yuki, you’ll never want other sushi!

 

  • Ain’t no party like an antipasti party! De heerlijke antipasti (voorgerechten) van Karalis geven je gegarandeerd een voldaan gevoel en zomerse feel. Kies bijvoorbeeld voor een frisse salade met gemarineerde zeevruchten of een gevulde tonijnsalade.

 

  • Ben & Jerry’s, move over! Frozen Dutch IJs is helemaal hip en wordt verkocht bij Karels Bio Friet. Dit biologische, glutenvrije ijs is verkrijgbaar in verschillende frisse smaken: een feestje om te zien en te proeven. Of je nu kiest voor Blauwe Bes Yoghurtijs of voor Vanille Framboos Kletskop gaat, we weten zeker dat je er net zo blij van wordt als wij.

 

  • Zweef jij rond op een roze wolk, genietend van de zonneschijn? Dat komt mooi uit, want je kunt nu genieten van de heerlijke verse sappen, smoothies en groentesappen van Midi Marché. Deze namen van deze sappen zijn net zo origineel als de ingrediënten en dat kunnen we zeker wel waarderen.

 

Speciaal voor jullie: een kortingscode om de zomer in te luiden

Omdat we zo blij met jullie zijn en omdat we vrolijk worden van het lekkere weer, hebben we een speciale kortingscode voor de maand juni klaarstaan. Gebruik ‘readyforsummer6’ als kortingscode bij het afrekenen en krijg 5% korting op de hele bestelling! Deze code is de hele maand juni te gebruiken en kan meerdere keren gebruikt worden. Waar wacht je nog op?!