De Kanjers Van Klik2Eat

De maand juli is bijna op zijn eind en dat betekent dat we nu echt middenin de zomer zijn beland. De afgelopen tijd hebben we hard gewerkt en zijn we druk bezig geweest met het bezorgen van de lekkerste gerechten in Leiden. Deze maand vertellen we je graag iets meer over de bij ons aangesloten restaurants en de smaakvolle gerechten die ze met zorg voor jullie bereiden.

 

Wereldse smaken in huis met 1 klik op de knop

We zijn trots op de bij ons aangesloten restaurants, daarom vertellen we je graag meer over deze kanjers:

Siri Thai

Siri Thai is 1 van de lekkerste Thaise restaurants uit Leiden en omstreken. Met hun authentieke manier van bereiden en gebruik van kruiden zorgen ze ervoor dat elke maaltijd een feestje is. Ooit weleens gehoord van lauwwarme voorgerechten? Bij Siri Thai hebben ze het! Wat dacht je van een heerlijke Yam Woensen of Yam Nua? Niks is te gek bij Siri Thai. Neem eens een kijkje op onze website om het volledige aabod te bekijken en een heerlijke maaltijd te bestellen.

Karalis

Het begon allemaal in 1977, toen de familie Carta de Italiaanse kijken naar Leiden bracht. Sindsdien staat het team van Ristorante Pizzeria klaar voor iedereen die hun heerlijke en originele gerechten wil proeven. Buitenom authentieke pizza’s serveren ze ook malse vleesgerechten en verse visgerechten. In samenwerking met Karalis zorgen wij ervoor dat u ook thuis van de lekkerste Italiaanse gerechten kunt genieten.

Karels Bio Friet

Markten, festivals, feestjes; niks is te veel voor Karels Bio Friet. Met hun speciale wagens trekken ze het hele land door en laten ze mensen genieten van hun heerlijke biologische producten. Geen festivals op de planning? Karels Bio Friet is ook te vinden op Hogewoerd 37 in Leiden! Hou de seizoenaanbiedingen goed in de gaten, want het biologische stoofvlees in de winter en de kroketten met lamsvlees in de lente zijn echte aanraders!

Yuki

De koks van Yuki maken jouw gerecht met zorg en aandacht voor je klaar. Er wordt alleen gebruik gemaakt van duurzaam gevangen vis, rijstazijn uit Japan en echt sushirijst met korte graan. Leuk om te weten: alle gerechten van Yuki zijn halal. Het maakt niet uit wat je bestelt; alles is lekker en we garanderen dat het een feestje wordt.

Midi Marché

Heb je zin in een lekker versgeperst sapje of een vers belegd broodje? Met hun saffraanbrood, olijvenbrood en tomatenbrood weet Midi Marché precies welke combinaties goed bij elkaar passen en welke ingrediënten de beste smaaksensatie creëren. Natuurlijk kun je ook warme gerechten bestellen, zoals een tajine of soep. Regelmatig staan er gastkoks te koken in de open keuken en is er geen reden om zelf aan de slag te gaan die dag.

Surinaams Eethuis Moksi

Gezellig en down to earth; dat zijn twee woorden waar wij aan denken als we de naam Moksi horen vallen. Het is een fijn tentje waar je je thuis voelt en heerlijk eten kunt bestellen. Er is voor ieder wat wils en ook de vegetarische eters kunnen hier genieten van de lekkerste authentieke Surinaamse gerechten.

Bij een lekkere zomer hoort een nog lekkerdere kortingscode!

Vorige maand hadden we een lekkere kortingscode voor jullie en daar hebben jullie goed gebruik van gemaakt! Omdat het nog steeds lekker warm is buiten en je vast niet altijd even veel zin hebt om te koken, hebben we deze maand gewoon weer een gave kortingscode. Voer tijdens je bestelling de code: happysummer07 in en ontvang 5% korting op de gehele bestelling! Deze code kan meerdere keren gebruikt worden en is de hele maand augustus geldig. Dus…. waar wacht je nog op?!